ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПРОДАЖБА НА ЛАМИНИРАН ПАРКЕТ/ЛПН/

ВИАЛ ПАРКЕТ ЕООД

 1. Посочените цени включват доставка и монтаж на ламинат с включена подложка и технологична фира.
 2. Доставка на ламиниран паркет – съгласно доставка на паркет.
 3. Минимално количество за закупуване – 12м² или найблизкото количество на цял кашон – пример 5 кашона / цената винаги е за цял брой кашон и включва технологичната фира /.
 4. Помещения тип коридор/антре се заплащат допълнително 100.00лв за монтаж.
 5. Цени за доставка и монтаж на первази и преходни лайстни -по ценова листа.
 6. Срок за доставка и монтаж 7 работни дни след 100% плащане.
 7. ЛПН се монтира в освободени от мебели помещения, при равни и сухи замазки или друг вид основи изпълнени съгласно EN. Разликата в нивата между работното помещение и съседните помещения, която надхвърля дебелината на ЛПН и подложката остава и след монтажа. Изравняването при наличие на денивелации не е възможно да бъде идеално и е допустимо движение на настилката.
 8. Допълнително се заплащат разходи за местене мебели от 50.00лв. до 100.00лв. на един брой помещение, за местене на същия етаж на разстояние до 7 метра от вратата на помещението.
 9. Допълнително посещение от монтажисти за довършване на СМР неизвършени при основния монтаж се заплаща допълнително 120.00лв . за двама души независимо от времето, но в рамките на един работен ден.
 10. Допустимо е заснемане на обекта преди и след СМР.
 11. СМР по монтаж на ЛПН, первази и лайсни не включват ивършване на други СМР – изравняване на основата, вкопаване на кабели, подрязване на врати и други.

В сила от 25.04.2017г.