ЗА НАС

Търговско дружество ВИАЛ ПАРКЕТ ЕООД е създадено през 1996г. и се утвърди като безспорен лидер на пазара на подови настилки от масивна дървесина. При нас ще намерите най-голямото разнообразие от качествени паркети на водещите производители както в България, така и в световен мащаб. Асортиментът ни включва уникално разнообразие от български и екзотични масивни паркети, трислойни паркети, ламинирани паркети и др.

ВИАЛ ПАРКЕТ ЕООД е основен партньор на лидерите в строителния бизнес, архитектурата и дизайна, като наши паркети могат да се видят както в редица държавни институции, така и в хиляди частни домове.

Фирмената ни политика винаги е била ориентирана към създаването на ползотворна бизнес атмосфера, стремейки се да удовлетворим всички изисквания относно качеството на предлаганите от нас продукти и услуги.

Доверявайки се на своите висококвалифицирани монтажни групи и модерна техника, фирмата ни е първата и единствена в България, даваща от 5 до 30 годишна писмена гаранция за полаганите подови настилки.

Учтиво Ви каним и Вие да се присъедините към многобройните клиенти на ВИАЛ ПАРКЕТ ЕООД!